Monteur gezocht: Wij zoeken per direct een, ervaren eerste monteur, om ons team te versterken. Ben jij de nieuwsgierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging, informeer dan naar onze facturen.

Coronavirus: We zetten ons als bedrijf maximaal in om overdracht te voorkomen. Ons bedrijf is gewoon open en staan we graag voor u klaar!

E10 Benzine: we krijgen veel vragen over de nieuwe E10 brandstof.  Op de website: e10check.nl kunt u vrij gemakkelijk zien of u auto hier op kunt rijden. Wordt het voor u auto afgeraden, dan kan u de zogenaamde premium brandstoven gebruiken.  Bijvoorbeeld: BP Ultimate 98, Shell V-Power 98 of Total Excellium 98. Of in het uiterst geval E5 (de benzine bevat wel 5% bio-ethanol) Gemiddeld. Bij de RAI-verenging blijk bij onafhankelijk test dat E10 gemiddeld 8,4 % hoger is in gebruik, dan E5. Ook is de uitstoot per liter is betekend. Dit zou betekenen dat er  E10 duurder is voor de portemonnee en er geen winst is voor het milieu!
 
Afsluiting Herenweg en Gageldijk (Maarssenveen): Deze wegen zijn afgesloten tot 31.07.2020. Als u ons wilt bezoeken en u rijd via de N230. Neem dan afslag Maarssen-Dorp via de andere afslagen moet u waarschijnlijk over de Herenweg. Deze weg is afgesloten tot de hier voorgenoemde datum!

 

Autobedrijf Bart van der Linden

Welkom bij Autobedrijf Bart van der Linden. Ons autobedrijf is gevestigd aan de Bethuneweg 1 in Tienhoven.
We staan voor u klaar, voor alle merken auto's. Naast de gebruikelijke service die u van een autobedrijf kunt verwachten zijn wij gespecialiseerd in storingsdiagnose. Diagnose en oplossen van storing wordt door de opkomst van geavanceerde elektronica een steeds belangrijker onderdeel van ons vak.

Wat wij zoal voor u kunnen doen

Klik op onderstaande blokken voor meer informatie.