Coronavirus: We zetten ons als bedrijf maximaal in om overdracht te voorkomen. Ons bedrijf is gewoon open en staan we graag voor u klaar!

E10 Benzine: we krijgen veel vragen over de nieuwe E10 brandstof.  Op de website: e10check.nl kunt u vrij gemakkelijk zien of u auto hier op kunt rijden. Wordt het voor u auto afgeraden, dan kan u de zogenaamde premium brandstoven gebruiken.  Bijvoorbeeld: BP Ultimate 98, Shell V-Power 98 of Total Excellium 98. Of in het uiterst geval E5 (de benzine bevat wel 5% bio-ethanol) Gemiddeld. Bij de RAI-verenging blijk bij onafhankelijk test dat E10 gemiddeld 8,4 % hoger is in gebruik, dan E5. Ook is de uitstoot per liter is betekend. Dit zou betekenen dat er  E10 duurder is voor de portemonnee en er geen winst is voor het milieu!
 

Afsluiting Herenweg en Gageldijk (Maarssenveen): Deze wegen zijn afgesloten tot 31.07.2020. Als u ons wilt bezoeken en u rijd via de N230. Neem dan afslag Maarssen-Dorp via de andere afslagen moet u waarschijnlijk over de Herenweg. Deze weg is afgesloten tot de hier voorgenoemde datum!

 

Kentekenloket

Ons autobedrijf heeft een kentekenloket. U kunt bij ons terecht voor het overschrijven van alle voertuigen, bijvoorbeeld bij het kopen of verkopen van een auto. Ook kunt u uw auto laten schorsen, bijvoorbeeld wanneer u uw auto langere tijd niet gebruikt. Voor meer informatie over het Kentekenloket kunt u de website raadplegen. Naar de website van het Kentekenloket