Monteur gezocht: Wij zoeken per direct een, ervaren eerste monteur, om ons team te versterken. Ben jij de nieuwsgierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging, informeer dan naar onze facturen.

Coronavirus: We zetten ons als bedrijf maximaal in om overdracht te voorkomen. Ons bedrijf is gewoon open en staan we graag voor u klaar!

E10 Benzine: we krijgen veel vragen over de nieuwe E10 brandstof.  Op de website: e10check.nl kunt u vrij gemakkelijk zien of u auto hier op kunt rijden. Wordt het voor u auto afgeraden, dan kan u de zogenaamde premium brandstoven gebruiken.  Bijvoorbeeld: BP Ultimate 98, Shell V-Power 98 of Total Excellium 98. Of in het uiterst geval E5 (de benzine bevat wel 5% bio-ethanol) Gemiddeld. Bij de RAI-verenging blijk bij onafhankelijk test dat E10 gemiddeld 8,4 % hoger is in gebruik, dan E5. Ook is de uitstoot per liter is betekend. Dit zou betekenen dat er  E10 duurder is voor de portemonnee en er geen winst is voor het milieu!
 
Afsluiting Herenweg en Gageldijk (Maarssenveen): Deze wegen zijn afgesloten tot 31.07.2020. Als u ons wilt bezoeken en u rijd via de N230. Neem dan afslag Maarssen-Dorp via de andere afslagen moet u waarschijnlijk over de Herenweg. Deze weg is afgesloten tot de hier voorgenoemde datum!

 

Wie zijn wij

Ons autobedrijf is er voor alle merken. Hoewel we in het verleden sterk gericht waren op het automerk Opel, zien we de laatste jaren een ontwikkeling naar jongere auto’s van een diversiteit aan merken in onze werkplaats. Hier hebben we dan ook de nodige moderne apparatuur en kennis voor in huis. Ons bedrijf is RDW en BOVAG erkend en heeft een kentekenloket voor het overschrijven en schorsen van voertuigen. Als bedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en tevredenheid bij de klant.

Het ontstaan van ons bedrijf

Ons autobedrijf is in 1972 opgericht door Bart van der Linden sr op de huidige locatie; Bethuneweg 1 in Tienhoven. Al voor de oprichting hield Bart sr zich bezig met onderhoud, reparatie en schadeherstel van auto's. In 2006 is het bedrijf stap voor stap overgenomen door Bart jr. Bart sr is nog altijd actief in het bedrijf en werkt aan schadeherstel.